1. Robimy dwie galaretki wg przepisu na opakowaniu.
Po stężeniu kroimy w kostki i przekładamy
do szklanek lub pucharków.
2. Na warstwę galaretkową wykładamy winogron.
3. Ubijamy śmietanę 18% ze śmietan-fixem i wykładamy
na winogronową warstwę.
4. Tak prezentuje się nasz deser.
Śmietanę możemy posypać wiórkami kokosowymi.
5. Na koniec rurka z kremem i gotowe!!!
Bardzo łatwy i smaczny deser w sam raz na każdą okazję.
Jeszcze dzisiaj powinien pojawić się wpis,
ale nie mogę niczego obiecać.
Myślę, że warto poświęcić trochę czasu na
wykonanie takiego deseru..:-)
Powiem jeszcze tylko, że do września nie pojawi się
już żadna kuchnia, ponieważ ten post jest 10 z tego działu.
Jaki post z kulinarnych wpisów podobał się wam najbardziej?
Czekam na odpowiedzi w komentarzach. :-)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz